skip to Main Content
“Jaaaaa, die wil ik!”

Cardprotector Powder

Secrid

35,00

Beschrijving

De Secrid Cardprotector Powder is uiterst handig in gebruik door het geavanceerde schuifsysteem waar ruimte wordt geboden voor meerdere pasjes en het RFID systeem. Door de Cardprotector worden pasjes zoals pinpassen, creditcards en andere passen goed beschermd. De zijkant van de Cardprotector is bedrukt met een subtiel Secrid logo. Met een simpele handbeweging kun je de pasjes trapsgewijs uitschuiven en vind je snel het juiste pasje.

Dankzij de poedercoat techniek, geeft secrid een tweede leven aan onbruikbare aluminium cardprotectors. Cardprotectors met een kras of een vlek die ze ze niet kunnen verkopen of gebruiken. Poeder coaten bleek de beste manier om uitwendige gebreken in het aluminium te maskeren. Als bonus maakt het proces heldere snoepkleuren mogelijk die niet standhouden op geanodiseerd aluminium.

Op RFID-pasjes staat vaak privacygevoelige informatie. Om te voorkomen dat deze pasjes geskimd worden, heeft Secrid de Cardprotector ontwikkeld. Het ultradunne aluminium zorgt ervoor dat de radiosignalen van de pasjes worden geblokkeerd. De aluminium cardprotector is verwerkt in elke Secrid Wallet en vormt daarmee de basis voor elke portemonnee.

Extra informatie

Kleur

, ,

Copyright 2021 • kvk 22031659 • disclaimer • privacyreglement • algemene voorwaarden

Back To Top