skip to Main Content
“Jaaaaa, die wil ik!”

Miniwallet matte

Secrid

60,00

Beschrijving

De Miniwallet van Secrid is zeer compact en heeft een miniformaat, maar biedt ondanks dat toch veel ruimte voor pasjes, bankbiljetten, een paar munten of visitekaartjes. De Miniwallet is voorzien van een leren hoesje, waardoor de Secrid Wallet er uitziet als een traditionele portemonnee, met een luxe uitstraling. De Miniwallet herken je eenvoudig aan de handige druksluiting, waardoor alles goed bij elkaar blijft zitten.

De Secrid portemonnee is uiterst handig in gebruik door het geavanceerde schuifsysteem waar ruimte wordt geboden voor ongeveer 6 pasjes en het RFID systeem. Met een simpele handbeweging kun je de pasjes trapsgewijs uitschuiven en vind je snel het juiste pasje.

Op RFID-pasjes staat vaak privacygevoelige informatie. Om te voorkomen dat deze pasjes geskimd worden, heeft Secrid de Cardprotector ontwikkeld. Het ultradunne aluminium zorgt ervoor dat de radiosignalen van de pasjes worden geblokkeerd. De aluminium cardprotector is verwerkt in elke Secrid Wallet en vormt daarmee de basis voor elke portemonnee.

Ook beschermt het RFID systeem je pasjes tegen ongewenst uitlezen, breken en buigen. De Cardprotector wordt omhuld door een lederen hoes met drukknoop. In het vak met de drukknoop is er ruimte voor briefgeld en extra pasjes.

Extra informatie

Kleur

, , , , ,

Copyright 2021 • kvk 22031659 • disclaimer • privacyreglement • algemene voorwaarden

Back To Top