skip to Main Content
“Jaaaaa, die wil ik!”

Miniwallet Yard Powder

Secrid

65,00

Beschrijving

De Miniwallet Yard collectie van Secrid is zeer compact en heeft een miniformaat, maar biedt ondanks dat toch veel ruimte voor pasjes, bankbiljetten, een paar munten of visitekaartjes. De Miniwallet is voorzien van een non-leer buiten- kant met een microstructuur. Een uniek materiaal afkomstig uit Duitsland, dat voldoet aan de strengste milieu- en kwaliteitseisen. De cardprotector is afgewerkt met een poedercoat in dezelfde kleur als de buitenkant.

De Secrid portemonnee is uiterst handig in gebruik door het geavanceerde schuifsysteem waar ruimte wordt geboden voor ongeveer 6 pasjes en het RFID systeem. Met een simpele handbeweging kun je de pasjes trapsgewijs uitschuiven en vind je snel het juiste pasje.

Op RFID-pasjes staat vaak privacygevoelige informatie. Om te voorkomen dat deze pasjes geskimd worden, heeft Secrid de Cardprotector ontwikkeld. Het ultradunne aluminium zorgt ervoor dat de radiosignalen van de pasjes worden geblokkeerd. Deze cardprotector Powder is verwerkt in de Yard collectie van Secrid Wallet en vormt daarmee de basis voor deze portemonnee.

Ook beschermt het RFID systeem je pasjes tegen ongewenst uitlezen, breken en buigen. De Cardprotector Powder wordt omhuld door een non-leather hoes met drukknoop. In het vak met de drukknoop is er ruimte voor briefgeld en extra pasjes.

Extra informatie

Kleur

, ,

Copyright 2021 • kvk 22031659 • disclaimer • privacyreglement • algemene voorwaarden

Back To Top