skip to Main Content
“Jaaaaa, die wil ik!”

Slimwallet

Secrid

60,00

Beschrijving

De Slim Wallet van Secrid is een handige, slanke portemonnee met veel ruimte. Deze wallet is voorzien van een Cardprotector en omhuld met hoogwaardig leer. Het leer is ruim gesneden en biedt daardoor ruimte voor pasjes, bankbiljetten of visitekaartjes.. Dit maakt de Slim Wallet een volwaardig portemonnee voor iedere man of vrouw.

De Secrid portemonnee is uiterst handig in gebruik door het geavanceerde schuifsysteem waar ruimte wordt geboden voor ongeveer 6 pasjes en het RFID systeem. Met een simpele handbeweging kun je de pasjes trapsgewijs uitschuiven en vind je snel het juiste pasje.

Op RFID-pasjes staat vaak privacygevoelige informatie. Om te voorkomen dat deze pasjes geskimd worden, heeft Secrid de Cardprotector ontwikkeld. Het ultradunne aluminium zorgt ervoor dat de radiosignalen van de pasjes worden geblokkeerd. De aluminium cardprotector is verwerkt in elke Secrid Wallet en vormt daarmee de basis voor elke portemonnee.

De RFID protectie biedt bescherming tegen ongewenst uitlezen van privé gegevens. Neem de wallet dus overal mee naartoe. Zowel de Slim Wallet als de andere Secrid wallets worden volledig in Nederland gemaakt. Ook het leer waarmee de wallets omhuld zijn is van Hollandse bodem en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Door het gebruik van diverse leersoorten heeft iedere wallet een andere look.

Extra informatie

Kleur

,

Copyright 2021 • kvk 22031659 • disclaimer • privacyreglement • algemene voorwaarden

Back To Top