skip to Main Content
“Jaaaaa, die wil ik!”

PiepEi

Brainstream

24,99

Beschrijving

Het PiepEi is een handige keuken-gadget wat verpakt zit in een kunststof eitje. Bewaar het ei samen met de echte eieren en het PiepEi is altijd klaar voor gebruik. Kook het PiepEi samen met het gewenste aantal eieren. Wanneer een watertemperatuur van 55°C is bereikt ‘piept’ een controle signaal en bij 100°C geeft het PiepEi aan dat de warmtebron gereduceerd kan worden.

Speelt het PiepEi zijn eerste melodie dan zijn de eieren zacht gekookt (zacht eiwit en vloeibaar eigeel).
Bij de tweede melodie is het eiwit stevig en de kern van het eigeel nog vloeibaar.
Tenslotte geeft een derde melodie aan dat het ei hardgekookt is (hard eiwit en stevig eigeel) zonder dat het onsmakelijk is verkleurd.

Omdat smaken verschillen kun je op deze manier heel eenvoudig meerdere eieren tegelijk koken en in het gewenste stadium uit de pan scheppen. Dit maakt het PiepEi tot het ultieme keukengadget waardoor te zacht of te hard gekookte eieren tot het verleden behoren. Het PiepEi meet de watertemperatuur en berekent de kerntemperatuur van het echte ei, ongeacht of er een of meerdere eieren worden gekookt.

Het PiepEi heeft een levensduur van ca. 1,5 jaar en is verkrijgbaar in 2 uitvoeringen met eveneens bijpassende en vrolijke melodieën.

Extra informatie

Printje

, , , , , , , ,

Copyright 2021 • kvk 22031659 • disclaimer • privacyreglement • algemene voorwaarden

Back To Top