acties

Gelderland & Jan Des Bouvrie

gelderland & jan des bouvrie

gelderland & jan des bouvrie vieren 50 jaar samenwerking. hoe? door kleur te bekennen, en hoe! vijf topmodellen uit hun langdurige samenwerking worden aangeboden in de meest geweldige stoffen en kleuren. allemaal voor dezelfde, laagste prijscategorie. samen stellen we uw bank samen. zeer verleidelijk, maar wel tijdelijk. tot snel?

Gelderland & Jan Des Bouvrie

gelderland & jan des bouvrie

een gelderland bank gaat generaties mee. van pas getrouwd tot een huwelijk van goud. van net op kamers tot en met je pensioen. gelderland is benieuwd naar jouw verhaal. vertel het in woord en/of beeld. het mooiste, uitzonderlijkste, ontroerendste verhaal beloont gelderland met een gratis make-over van jouw gelderland meubel. om te vieren dat gelderland en jan des bouvrie al 50 jaar samen de mooiste meubelen maken. ga naar www.facebook.com/gelderlandgroep en plaats je verhaal (maximaal 750 tekens) en/of foto op onze tijdlijn met de hashtags #gelderlandfurniture #jubileumgelderlandenjan en #gldjan50. op instagram plaats je het op je eigen tijdlijn, eveneens voorzien van de 3 hashtags. dat kan vanaf nu tot en met 1 november. daarna maakt gelderland zo snel mogelijk de winnaar bekend. en dat gunnen we de relaties van bas+mar de jager uiteraard het meest…

Zinderende Zomer? Kloeke Kast

zinderende zomer? kloeke kast

zomer? haal een a’dammer in huis! die karakteristieke kast van pastoe van ruim twee meter in één van deze drie populaire kleuren kost deze zomer (tot 15 september) bij bas+mar de jager nog geen duizend euro! maakt u er een fijne zomer van?

Uw Oude Tafel Is Geld Waard!

uw oude tafel is geld waard!

uw oude tafel (van een willekeurig designmerk) is geld waard! deze zomer levert die oude tafel u 15% korting op bij aankoop van een oude tafel. ter geruststelling: uw oude tafel krijgt een nieuw leven dankzij de samenwerking van arco met ‘100% kringloop’. uw nieuwe arco-tafel? die staat in de showroom bij bas+mar de jager in kapelle en anders wel op de website van arco: www.arco.nl Ontdek er hoe arco het ontwerpen en produceren van tafels tot kunst heeft verheven.

Spektakel Bij Spectrum

spektakel bij spectrum

spektakel bij spectrum: de beroemde sz-fauteuil van martin visser is 60 geworden! tot 1 september krijgt u de tweede voor de halve prijs. of u nou kiest voor tuigleer, pitriet of de gestoffeerde versie, verchroomd of in zwart. weet u al waar u ze gaat zetten?