skip to Main Content

acties

‘iconen met korting’ voor jan des bouvrie

profiteer van korting op deze prachtige iconen! de 6511 en 7610 series, ontworpen door jan des bouvrie, zijn al jaren een groot succes in de gelderland collectie. het veelzijdige en tijdloze ontwerp past in ieder interieur. ontdek de eindeloze mogelijkheden van deze serie. beide modellen zijn verkrijgbaar als rechte bank, hoekbank en als fauteuil. we adviseren u graag, welkom!

de actie geldt tot 20 mei 2024.

bas+mar viert 60 jaar steltman stoel

dit jaar vieren wij de zestigste verjaardag van de steltman stoel met een jubileumactie! met deze iconische stoel voor juwelier steltman in den haag bewees gerrit rietveld, op 75-jarige leeftijd, opnieuw zijn status als baanbrekend ontwerper. ontvang vanaf 15 maart 15% korting op alle uitvoeringen: massief eiken óf gestoffeerd in vilt of leer. welkom in kapelle!

de actie geldt tot 20 mei 2024.

nu ook de tweede spectrum fauteuil voor de halve prijs!

dit is uw kans, want tot eind dit jaar levert bas+mar de jager ook de tweede spectrum  fauteuil voor de halve prijs. zonder beperkingen (dus ook de verschillende iconische ontwerpen zoals de sz 14 van walter antonis en de press room chair van gerrit rietveld) en ongeacht de stofkwaliteit die u kiest. wijkt de tweede fauteuil iets af? of kiest u een fauteuil bij een heerlijke bank? dan geldt de 50% korting op de voordeligste fauteuil. najaar met voordeel. genieten met spectrum.

de actie geldt tot eind december 2023.

wat is er mooier dan een gelderland fauteuil? twee gelderland fauteuils!

dit is uw kans, want tot eind dit jaar levert bas+mar de jager de tweede fauteuil voor de halve prijs. zonder beperkingen en ongeacht de stofkwaliteit die u kiest. wijkt de tweede fauteuil iets af? of kiest u een fauteuil bij een heerlijke gelderland bank? dan geldt de 50% korting op de voordeligste fauteuil. najaar met voordeel. genieten met gelderland.

de actie geldt tot eind december 2023.

herfstpromotie: 6 eetkamerstoelen voor de prijs van 5

eind 1968 ontwierp één van nederlands bekendste meubelontwerpers, gerard van den berg, zijn eerste stoel voor de collectie van zijn vader’s meubelfabriek in hellevoetsluis. daarna begon hij voor zichzelf en ontwierp voor verschillende internationale bekende merken. zijn stijl, gevoel voor comfort en materiaal? onmiskenbaar!

‘label vandenberg’ viert zijn 55 jarige jubileum met een 5+1 actie en die geldt voor alle eetkamerstoelen van gerards hand: chief, chief low, tiba, mali, cocoon dining, gabon en cocoon bistro.

geniet van deze tijdelijke actie, alleen bij zes gelijke uitvoeringen, van 6 oktober tot 31 december 2023.

zo! da’s (s)tof: prijsvoordeel op bank ‘mare’ van artifort in stof van kvadrat

mare is één van de meest geliefde banken van artifort. het comfort is ongeëvenaard, de opstellingen lijken eindeloos (van compact en recht tot grote loungeopstelling), de looks maken een eind aan alle twijfels. zeker nu artifort samen met kvadrat optrekt en de uitvoeringen in de wollen kwaliteitsstof ‘hallingdal 65’. u kiest uit de luxe prijscollectie van ‘cc’, maar bas+mar rekent u de prijs van ‘bb’. nodigt dat uit om een extra element te kiezen? mag. hoeft niet. de levertijd is ook met deze aanbieding onverminderd snel: 6 weken.

looptijd actie: 1 oktober 2023 tot en met 10 januari 2024

uw charly en/of chaplin weer als nieuw!

al 40 jaar zijn charly en chaplin uniek in de collectie van montis en dus ook in onze collectie! in de loop der jaren zijn er meer dan honderdduizend van verkocht en die staan nog steeds in vele woon- en werkkamers. met een frisse nieuwe bekleding, gunnen we ze een tweede jeugd. we maken die charlys en chaplins weer als nieuw en dragen ons steentje bij aan een duurzame toekomst.

het 40-jarig jubileum van charly en chaplin wordt dit najaar gevierd met een speciale actie: herstoffeer uw icoon en geniet van 15% korting.

de actie loopt van 1 september t/m 31 december 2023 en geldt alleen voor charly modellen geproduceerd vanaf 1989 en chaplin modellen vanaf 1997.

Copyright 2021 • kvk 22031659 • disclaimer • privacyreglement • algemene voorwaarden

Back To Top