acties

Nieuwe Jas

nieuwe jas

deze martin visser-bank is al zestig jaar tijdloos. wie er één heeft, weet wat we bedoelen. in menig interieur gaat hij al decennia mee. een bank voor het leven. soms prominent in de woonkamer, dan praktisch in de slaapkamer. in topvorm een statement van goede smaak in iedere kamer. zijn stof is helaas minder duurzaam. tijd voor een nieuwe jas? de actie geldig tot en met 30 juni van bas+mar komt van pas. herstoffering is een geringe investering, met deze actie. binnenwerk en singels worden gratis vervangen. kom kijken en kiezen voor een nieuwe stof. de populairste liggen voor de pak. we maken uw bank als nieuw en zodoende krijgt hij in uw interieur de aandacht die hij verdient!

Arco Steel

arco steel

een kloeke tafel met de welluidende naam ‘essential’, vier heerlijke eetkamerstoelen met de toepasselijke naam ‘close’. optimaal zitcomfort, keuze uit meerdere uitvoeringen, materialen en kleuren. hollandse waar, topkwaliteit van arco. heel het jaar 2020 4500 euro zodat u maar liefst 600 euro bespaart. kom samenstellen en bestellen in kapelle. ongeduldig? terecht! maar wees gerust: arco levert binnen drie weken!

In The Mood For Wood

in the mood for wood

arco eettafel met vier stoelen, uitgevoerd in black oak. die wilt u… ook. op de comfortabele kuipen brengt u gerust een avondje door, in de stof ‘maple’ van kvadrat. bespaar 600 euro bij aankoop (actie geldig tot eind van het jaar) van de set. binnen drie weken wordt uw eethoek geleverd, want arco is heerlijk hollands.

Bankgeheim

bankgeheim

wat doet u als u 250 euro op straat ziet liggen? even door de knieën, toch? voor de actie hoeft u niet eens door de knieën. wie op de website montis.nl de waardebon download mag daarmee wapperend bij bas+mar de jager binnenstappen om deze te verzilveren (tot en met 31 juli). de waardebon is in te zetten op alle nieuwe banken van montis. samen met onze adviseurs komt u tot de beste keuze voor uw situatie.