skip to Main Content

maandacht

het is december. tafelen!

bij alles wat zich op, rond, aan, onder en boven tafel afspeelt mag u in december bij bas+mar de jager rekenen op bijzondere aandacht. tafels zelf en uiteraard de stoelen. maar ook tafellampen, karpetten en kleden, decoraties, noem maar op. alles draait om tafels, vooral deze december. wie van tafelen houdt, bezoekt bas+mar de jager deze maand beslist. wanneer schuift u aan? kom! aan tafel, in kapelle. u bent welkom.

november: veel (m)aandacht voor de onvolprezen eames plastic chair

veel (m)aandacht voor de onvolprezen eames plastic chair van vitra in de maand november. ja: het origineel. dat is heel vaak gekopieerd, maar nooit geëvenaard. overbodig overigens, want het origineel van vitra is zeer betaalbaar, wat je zegt: value for money. de prijs mogen we u hier niet tonen, misschien zegt dat u al wel genoeg… in onze winkel, tussen de vele kleuren, materialen en uitvoeringen, steken we de prijs niet onder stoelen… of banken.

oktober: wij vieren het licht met WoonModernisten

in oktober vieren we het licht met de WoonModernisten. ga er maar eens goed voor zitten, voor staande verlichting, maar ook voor andere armaturen. als het maar perfect is om bij te lezen. Artemide, Cini&Nils, Radius en Ferrolight zijn onze hofleveranciers en aankopen in oktober zetten we luister bij met de briljante Giacolu op de koop toe (zolang de voorraad strekt, vanaf besteding van € 2.000,-).

september: het karpet gevloerd

onze missie in september: u helpen met het perfecte karpet. in september heerlijk veel aandacht voor deze prachtige, inspirerende en oogstrelende sfeermakers… en prijzen die keihard gevloerd worden! wanneer komt u uw ogen uitkijken in onze showroom?

juli: moome

Prachtpatser! Sterke kast van Moome: ‘Frames’. Hij kadert ruimtes, spullen en goede smaak. Bas+Mar maakt ‘m deze maand extra aantrekkelijk dankzij aantrekkelijke en creatieve opties. Wanneer komt u kijken?

juni: stooly

deze maand onder de (m)aandacht (en onder uw derrière?): deze stooly. hier is de maandacht voor bedoeld: echte aanwinsten voor uw interieur, met bescheiden prijzen. opzienbarend opvouwbaar, machtig mobiel. kost maar € 79,00 en dat is bij bas+mar inclusief de zitting. kranig krukje! behendige bijzetter voor een kleine ruimte, cool statement voor hippe interieurs. waar zag u ‘m voor het eerst? inderdaad, bij bas+mar de jager.

december: creaties van hakstam

creaties van hakstam dagen u uit om verfrissend anders te kijken naar gordijnstoffen. door de hele showroom wordt u verrast met prachtige japons en jurken. dat verdient uw (m)aandacht, in december! ook verrassend en bijpassend: de super slimme stoffen staffel geldt weer. iedere meter meer korting.

november: solo, castelijn

de solo mag ook in november nog een paar dagen ‘soleren’: exclusief uw aandacht opeisen met verleidelijke vormen en prijzen. ja, zelfs oktober is tekort voor zoveel moois!

oktober: solo, castelijn

met ‘solo’ van castelijn (hollandse waar!) denkt u in degelijke oplossingen en mogelijkheden. een modulair kastenprogramma vol kwaliteiten… visuele én praktische! maak het, met castelijn (en uiteraard de behulpzame en bedreven adviseurs van bas+mar de jager).

september: steengoed

dit is de maand van metaform. een heerlijk hollands merk. bas+mar de jager presenteert een bescheiden (road)show van (eet)tafels en tafeltjes van natuursteen en keramiek, gedragen door fraaie frames en prachtige pootjes. bescheidenheid blijkt dan toch weer uitbundig mooi te zijn… we zijn er vol van, deze maand. bij bas+mar de jager

Copyright 2021 • kvk 22031659 • disclaimer • privacyreglement • algemene voorwaarden

Back To Top